Darmowa dostawa dla zamówień od 299 zł!

Mata do makaroników z włókna szklanego 48 gniazd

Indeks: 002919

19,90 

Na stanie

Paczka solidnie
zabezpieczona

Tylko oryginalne
produkty

Darmowa wysyłka
już od 299 zł

60 dni na
zwrot towaru

Forma do makaroników 42 x 30 cm

Mata do makaroników o wymiarach 42 cm na 30 cm z wyraźnie zarysowanymi okrągłymi miejscami na ciasteczka. Dzięki niej bez trudu upieczmy idealnie równe makaroniki, które po zdjęciu z formy wystarczy posklejać parami kremem, dżemem lub czekoladą. Na macie jest aż 48 gniazd na ciastka. Tradycyjnie łączy się je i przekłada kremem, czyli będziemy mieli 24 idealne makaroniki francuskie. Można je jeszcze ozdabiać lukrem, polewą, lub posypać np. cukrem pudrem. 

Maty do makaroników odporna na temperatury

Mata jest wykonana z wysokiej jakości włókna szklanego pokrytego silikonem, który jest odporny na wysokie temperatury. Forma do makaroników ułatwia ściąganie gotowych wypieków. Nie trzeba jej natłuszczać ani podsypywać mąką. Ciasteczka po upieczeniu i wysuszeniu łatwo zsuniemy na talerz lub paterę. Papier do pieczenia będzie zbędny!

Zalety maty do pieczenia makaroników

Mata z włókna szklanego do makaroników to produkt wielofunkcyjny! Sprawdzi się do rozrabiania, wałkowania i pieczenia różnego rodzaju ciastek i bez! Mata jest lekka i bardzo praktyczna, w dowolnym momencie możemy ją zwinąć i schować do szafki. Zajmuje o wiele mniej miejsca niż tradycyjne metalowe formy do pieczenia. Zaletą formy z powłoką silikonową do makaroników jest to, że nie chłonie ona zapachów ani nie nasiąka płynami. Mata do makaroników jest łatwa do utrzymania w czystości, wystarczy miękka gąbka, ciepła woda i delikatny detergent.

Specyfikacja:

  • materiał: włókno szklane
  • marka: Avocado Home
  • Ilość gniazd: 48
  • szerokość: 30 cm
  • długość: 42 cm
  • średnica jednego pola: 4,5 cm

Informacje dodatkowe

Mata do makaroników o wymiarach 42 cm na 30 cm z wyraźnie zarysowanymi okrągłymi miejscami na ciasteczka. Dzięki niej bez trudu upieczmy idealnie równe makaroniki, które po zdjęciu z formy wystarczy posklejać parami kremem, dżemem lub czekoladą. Na macie jest aż 30 gniazd na ciastka. Tradycyjnie łączy się je i przekłada kremem, czyli będziemy mieli 15 idealnych makaroników francuskich. Można je jeszcze ozdabiać lukrem, polewą, lub posypać np. cukrem pudrem.

Podobne produkty

Zapytaj o produkt

Dostawa

DPD Kurier już od 16.90
InPost Paczkomat już od 11.90
ORLEN Paczka już od 9.99
DHL od 15.00
Poczta Polska 2.0 już od 15.00