Tu znajduje się nowy sklep naczynia.olkusz.pl. Jesteś w dobrym miejscu!
Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
Tarty, które pieczemy w domu mogą być różne. Jedni z nas wolą słodkie, inni wytrawne. Do każdej z nich wystarczy jedna forma do pieczenia. Sprawdzi się na co dzień do przygotowania świetnej przekąski oraz okazjonalnie w trakcie przygotowań uroczystości. Dla miłośników tarty forma do pieczenia to podstawa. Mając dobrej jakości formy do tarty w każdej chwili jesteśmy w stanie przygotować świetne danie. Tarta cytrynowa czy tarta owocowa pod bezą to świetny dodatek do spotkań przy kawie. Na kruchym spodzie można przygotować również przekąskę na lunch czy spotkanie ze znajomymi.
Tarty warzywne, z brokułami, serem feta lub ze szpinakiem to świetna alternatywa tradycyjnego drugiego dania. W przygotowaniu różnych tart ogranicza nas tylko wyobraźnia. Bazą do przygotowania może być ciasto kruche, ciasto francuskie oraz półkruche. Wybór dodatków zależy od naszych preferencji. Nie pozwól, aby w Twojej kuchni zabrakło formy do tarty i wybierz odpowiednią do swoich potrzeb. Forma do tarty może być metalowa, silikonowa lub ceramiczna. Sam wybierz jaka najlepiej sprawdzi się w Twojej kuchni.
Dużo osób decyduje się na przygotowanie ciasta do pizzy samodzielnie. Do pieczenia pizzy często wykorzystujemy naczynia do tego przeznaczone czyli formę do pizzy. Forma do pizzy może mieć różne postacie. Często jest to cienka blacha z powłoką non-stick i dołkami odpowietrzającymi na dnie. Taka blacha do pizzy jest tania i łatwo dostępna. Blacha do pizzy najczęściej ma rozmiar 30 cm, 35 cm lub 40 cm. Dla miłośników emalii polecamy emaliowane formy do pizzy z wysokim rantem. Bezpiecznie upieczesz w nich okrągłą pizzę z grubymi rantami. Taką formę warto posypać kaszą manną lub bułką tartą przed pieczeniem pizzy. Inna opcja na pieczeni
Obsługa klienta
Pytania i odpowiedzi
Zwroty i reklamacje
Formy płatności i dostawy
Projekt i wykonanie: Webmi