To nasze DRUGIE urodziny!
-20% na wszystko
KOD: MAJ20

Kamienie do pizzy

Filtry
Cechy szczególne
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Długość
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Długość ostrza
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Kolor
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Liczba elementów w zestawie
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Liczba garnków w zestawie
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Materiał
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Pojemnosc
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Rodzaj noża
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Rodzaj powłoki
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Specjalne
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Średnica
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Średnica dna
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Styl
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Szerokość
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Typ kuchenki
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Wielkość
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Wymiar
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Wysokość
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Zastosowanie
  • Nie ma jeszcze określeń filtrów
Zobacz więcej Zobacz mniej
Wygląda, że nie możemy znaleźć tego czego szukasz.

Profesjonalny kamień do pizzy

Pieczenie pizzy na kamieniu ma kilka kluczowych zalet. Po pierwsze, kamień doskonale utrzymuje i przewodzi ciepło, co pozwala na równomierne i szybkie pieczenie ciasta. Po drugie, kamień wchodzi w reakcję z cieczą z ciasta, tworząc charakterystyczną chrupiącą skórkę.

Jak używać kamienia do pizzy?

Jak nagrzać kamień do pizzy w piekarniku? Podamy Wam kilka wskazówek na uzyskanie idealnego ciasta na pizzę, piekąc na kamieniu:
  1. Kamień należy nagrzać w piekarniku przez co najmniej 30 minut przed pieczeniem pizzy. Kamień powinien być gorący, aby zapewnić szybkie i równomierne pieczenie.
  2. Ciasto należy rozwałkować na cienką warstwę, aby uzyskać lekkie i chrupiące ciasto.
  3. Przed umieszczeniem ciasta na kamieniu, posyp je mąką lub mąką kukurydzianą, aby uniknąć przywierania.
  4. Piecz pizzę na jak najwyższej temperaturze, jaką pozwala Twój piekarnik.

Jaki kamień do pizzy wybrać?

Kamienie do pizzy to nie tylko narzędzie kuchenne, ale także element tradycji i pasji związanej z pieczeniem idealnej pizzy. Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem kulinarnym, czy też profesjonalnym kucharzem, korzystanie z kamienia do pizzy może uczynić Twoje domowe wypieki wyjątkowymi i niezapomnianymi. W naszej ofercie umieściliśmy szeroki wybór kamieni do pizzy, aby każdy amator tego włoskiego przysmaku mógł znaleźć coś w sam raz dla siebie.

Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.